Съхранявайте на хладно

Съхранявайте на хладно

14 юни 2018

Лятото чука на вратата! Всички се стремим да избягаме от жегата, търсейки свежест и малко прохлада. По-често се сещаме да съхраняваме различни храни и напитки в хладилника. Но какво значи това за продуктите на „Актив Чойс“? В горещите летни дни, дори и протеиновите барове изискват хладнина.

 

От „Актив Чойс“ винаги ви предоставяме пълна прозрачност за съставките, които използваме. Повече можете да прочетете в предходните ни материали, поместени в раздел „Блог“. Време е да обърнем вниамние на съставките, които винаги предизвикват обществена дискусия и повод за съмнение – консервантите.

 

На един клик разстояние има изчерпателна информация колко вредни могат да бъдат някои консерванти, които се използват в хранителната промишленост. Разработвайки рецептите за продуктите си, ние решихме да ги избегнем. Използваме сода бикарбонат и екстракт от розмарин (в ролята на антиоксидант), вместо съмнителни консерванти с неизяснено влияние върху организма.

 

Протеиновите ни барове имат много високо съдържание на сурови ядки и сушени плодове. Това придава страхотен вкус и безспорни хранителни качества на продуктите. Тъй като не използваме мощни консерванти, баровете имат нужда от хлад – така ще се запазят свежи. Пряката слънчева светлина и жегата скъсяват живота на суровите продукти. Температура под 20 °C е перфектна за апетитния десерт.

 

За да може да се наслаждавате на любимите протеинови барове цяло лято, преместете ги в тъмен шкаф или дори хладилник. По този начин ще останат свежи много по-дълго. Така апетитният десерт ще може да ви носи наслада през горещите месеци. Все пак, какво е сутрешната тренировка (и кафе) без „Актив Чойс“?

Пожелавам си егоизъм
31 декември 2018

За новогодишните обещания.

прочети още

За диетите, здравословния начин на живот и протеиновите барове.

прочети още
Седем дни без захар
7 септември 2018

Защо да спрем консумацията на захар за седмица и как протеиновите барове "Active Choice" могат да ни помогнат в това предизвикателство.

прочети още