Active Choice стана спонсор на държавното първенство по ММА

Active Choice стана спонсор на държавното първенство по ММА

6 март 2018
"Active Choice" имаше привилегията да бъде спонсор на най-голямото състезание по ММА, правено някога в Европа. Държавно лично-отборното първенство, което Българска федерация по ММА организира, се проведе на 25.02.2018 г. в столичната зала "Арена Армеец". 
 
 
260 състезателя взеха участие в четирите възрастови групи (до 14, до 16, до 18 и над 18 години). Кипеше устрем за победа, тъй като първенството беше Квалификация за определяне на националните отбори в различните възрастови групи за предстоящите прояви от Международния спортен календар за първата половина на годината - Балкански първенства за различните възрастови групи и Европейско за мъже и жени. 
 
 
Бяха излъчени медалистите в отделните възрастови групи и категории и отборните шампиони при момчета/момичета - СК "Бойни изкуства Велинград", при кадети/кадетки - СК "Спартак" - Кърджали, при юноши/девойки - СК "Викинг Инс" Варна и мъже/жени - СК "Викинг Инс" Варна. Президентът на Българска федерация по ММА Станислав Недков, награди и трите отборни шампиона от цялото първенство, както и връчи награда за най-техничен боец на състезателя на СК “ММА Варна” Йордан Маринов.
Всички шампиони и отбори бяха наградени с протеинови барове "Active Choice".
 
 
“След спечелените през 2017 година две световни и пет европейски титли при мъжете и общо 91 медала от международни първенства, в началото на новата година се отбелязваме 10% ръст в желаещите да премерят сили на Държавното първенство, което дава допълнителни надежди за успешно представяне на бойците на федерацията и през тази година. Благодаря на фирма “Active Choice” за осигурените награди. Полезните и натурални съставки от които са направени баровете “Active Choice” и липсата на консерванти, оцветители и ГМО продукти в тях ги прави подходяща храна не само за професионални спортисти, но и за хора, които избират да се хранят здравословно”, каза Станислав Недков. 
Пожелавам си егоизъм
31 декември 2018

За новогодишните обещания.

прочети още

За диетите, здравословния начин на живот и протеиновите барове.

прочети още
Седем дни без захар
7 септември 2018

Защо да спрем консумацията на захар за седмица и как протеиновите барове "Active Choice" могат да ни помогнат в това предизвикателство.

прочети още