Нашата мисия
Нашата мисия

Active Choice е марка, посветена на здравословните храни и добрия начин на живот. Произвеждаме протеинови барове по собствена рецепта, като подбираме най-добрите суровини. Фабриката ни, разположена във Велико Търново, дава нужната технологична среда за да прeдлагаме модерни и висококачествени продукти.

Екипът ни се състои от целеустремени професионалисти с лично отношение към здравословния начин на живот. Технолозите, с които работим имат над 25 години опит в хранително-вкусовата промишленост. Това ни помогна да разработим продукти, отговарящи на всички стандарти и изисквания на активния и модерен потребител.

Ежедневието ни е изпълнено с куп предизвикателства. Забързаният начин на живот поставя на заден план качествената и вкусна храна. Метаболитните проблеми, високата кръвна захар и липсата на енергия са само част от последиците. Ние от Active Choice вярваме, че протеиновите барове могат да бъдат неизменна част от деня на действащите хора. Какво по-добро от здравословен и апетитен десерт?

Разработихме рецепта без добавена захар, с ниско съдържание на мазнини и без глутен. Суперзвездите в състава на нашите барове са стевията, фибрите, антиоксидантите, ядките и сушените плодове. Тази комбинация е допълнена от високо съдържание на първокачествен млечен протеин. Барът е подходящ за похапване в офиса, фитнеса, на път, навън – по всяко време на деня.

И всичко това в една опаковка!